Aquesta pàgina utilitza cookies en compliment de: Real Decreto-ley 13/2012. Si contua navegant està acceptant el seu ús. OK | Más información

 
contrast/equilibri   aigües
 
dicotomies   terra
 
"black"   univers
 
"winter and cool"   cnidaris
 
obra sobre paper   composició
     
     
     
     
     
     
L’obra d’Anna Valls és elaborada i reflexiva a l’hora que senzilla i subtil.
Cada obra sorgeix d’un procés lent de meditació i execució el  resultat del qual és una abstracció propera a l’expressionisme i a l’informalisme.
Els referents bàsics  són la natura i el  paisatge. La natura amb l’aigua i la terra com a elements prioritaris i un paisatge interioritzat, convertit en memòria per després poder abocar els sentiments i sensacions que ha provocat a l’artista. Construeix així des de les emocions extraient el més essencial d’allò que li proporcionen els sentits.
El color conforma una de les parts rellevants de l’obra juntament amb altres elements compositius i amb els grafismes cal·ligràfics que són l’expressió d’un impuls ordenat i meditat prèviament però reflectit com a impuls gestual en l’espai que ha esdevingut obra.
El grafisme i el color amb una composició organitzada de forma harmònica donen als treballs de l’Anna Valls una poesia que li és inherent i hom hi pot percebre l’emoció que va generar l’acte pictòric.
© 2015 Anna Valls Web Master